Paul de Leeuw met tolk Sebastiaan

Op zaterdag 24 februari speelde Paul de Leeuw in Alphen aan de Rijn zijn show: 60? we zien wel. Met Sebastiaan Boogaard als tolk gebarentaal genoten dertig doven en slechthorenden genoten van de show. Paul de Leeuw, nu 60, beseft in de voorstelling dat het grootste stuk van zijn leven voorbij is. Hij blikt terug en kijkt vooruit. Over het verlies van zijn vader, de vele vriendinnetjes van zijn zoons via de guilty pleasures, als alleen thuis zijn met een pot mayonaise tot het tv-programma ‘Lang Leve de Liefde’. En waarom kan hij plots zo boos worden? En waarom worden er tegenwoordig zoveel excuses aangeboden?

Paul de Leeuw is terug in het theater met zijn verjaardagsvoorstelling 60? We zien wel… In 2022 mocht De Leeuw 60 kaarsjes uitblazen en dat viert hij nu met zijn publiek.

In 60? We zien wel… blikt De Leeuw terug op zijn leven, zijn carrière en de liefde. Hij maakt het ouderwets gezellig, lacht met het publiek, zingt de mooiste liedjes en maakt er simpelweg een feestje van! Paul de Leeuw heeft een succesvolle en veelzijdige carrière, maar hij is in het theater volgens velen pas echt op zijn best.

In samenwerking met Gebarenpodium en Paul de Leeuw en Theater Castellum